Janome MB-4

Anslutna Dokument

MB-4 Broschyr

MB-4 Part.1 62Mb
MB-4 Part.2 56Mb
MB-4 Part.3 28Mb
MB-4 Part.4 41Mb
MB-4 Part.5 31Mb
MB-4 Part.6 21Mb
MB-4 Part.7 62Mb
MB-4 Part.8 19MbKöp i vår webshop

Tillbaka till startsidan!

Information

ALLA kan lära sig brodyr. Vilken tur att vi har kurser i både maskin och program. Som grädde på moset får du även lära dig hur du servar din maskin och håller den i topptrim.

Janome MB-4 är en portabel 4-nålars brodyrmaskin. En komplett maskin med följande ramar som standardtillbehör:

Maskinen levereras även med program och en kurs i hantering av program och maskin.

Vad väntar du på? Ta upp telefonen och ring oss för mer information om finansiering för företag eller för dig som privatperson.
Tfn: 0500 - 49 41 40, Mbl: 0708 - 48 29 56

Mer information.

Varför välja oss?

Information om maskinen.

Janome introducerar ny toppmodell tillpassad hem- och småföretagaren. MB4 är en i många avseenden revolutionerande broderimaskin. Den passar hemma i syrummet hos entusiasten, eller hos det lilla textilföretaget som vill brodera, eller ute på markander och mässor. Det är en liten, nätt och helt komplett maskin som klarar krav som man inte trodde var möjligt.

Janome har tagit det bästa ur två världar, industribroderimaskiner och hembroderimaskiner. Av detta har man gjort denna MB4 som har plats för 2x4 trådar. Stor minneskapacitet och liten i format och vikt. Användarvänlig och enkel att trä med färgkodad trådväg, enkelt rambyte, snabbt ramval och ett automatiskt minne att gå tillbaka i broderiet om tråden skulle gå av. Minnekapacitet med 1,5 miljoner stygn eller 100 design.

Janome MB4 har hastigheten och teknologin som en industrimaskin, men är liten och lätt anpassad för hem- och småföretaget. Genom industriell teknologi och med stor minnekapacitet gör MB4 unik med många fördelar inbyggda i broderimaskinen.

Lägg märke till följande egenskaper och fördelar: